FSMVÜ | Hukuk öğrencileri tahkim yarışmasında çeyrek finalde yarıştı
Hukuk öğrencileri tahkim yarışmasında çeyrek finalde yarıştı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri, İstanbul Tahkim Merkezi tarafından 24-26 Temmuz 2020 tarihlerinde düzenlenen “IV. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması”na katılarak fakültelerini çeyrek finalde temsil etti.

Türkiye genelinde birbirinden yetkin Hukuk Fakültelerinin kıyasıya mücadele ettiği farazi tahkim yarışmasına, Doğan Uğur, Elif Sosa, Halil İbrahim Cihan, Muhammet Çınarka ve Zeynep Aygür katıldı. Gerek dilekçeler teatisi gerekse sözlü duruşmalar aşamasını içine alan yaklaşık dokuz aylık süreç içerisinde büyük bir özveri ile çalışan ekibimiz, yarışmada çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.

Küresel salgın süreci dolayısıyla çevrimiçi gerçekleşen sözlü duruşmalarda, sürecin sebep olduğu olumsuzluklara rağmen gösterdikleri başarıyla Hukuk Fakültesini en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz.