FSMVÜ | Bireysel İş Hukuku Dersleri kitabı yayınlandı
Bireysel İş Hukuku Dersleri kitabı yayınlandı

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Esra Yiğit’in Prof. Dr. Ömer Ekmekçi ile birlikte kaleme aldığı “Bireysel İş Hukuku Dersleri” kitabı On İki Levha Yayıncılık tarafından yayınlandı.

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ders Kitapları Dizisi’nin yayınlarından biri olan “Bireysel İş Hukuku Dersleri” kitabı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Türk-Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin ders kitabı ihtiyacını karşılamak üzere hazırlandı.

On bir bölümden oluşan kitapta, öğrencilerin öncelikli olarak yargı uygulamasının ne şekilde olduğunu bilmeleri gerektiği düşüncesiyle konuya ilişkin en yeni yargı kararlarına da yer veriliyor. Aynı zamanda uygulamadaki durum yansıtılarak kitabın sadece öğrenciler için değil, uygulayıcılar bakımından da yararlı olması amaçlanıyor.