FSMVÜ | ISTAC Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması ve Vis Moot Farazi Tahkim Yarışması Hk.
Duyuru Arşivi

Değerli Öğrencilerimiz;

2021-2022 döneminde de hukuk fakültemiz ulusal ve uluslararası farazi hukuk (moot court) yarışmalarına katılmayı planlamaktadır. Bu çerçevede, ulusal anlamda gerçekleşen ve daha önce de katılım gösterdiğimiz ISTAC Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasına katılmak isteyen 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin 29 Temmuz 2021 tarihine kadar özgeçmiş ve motivasyon yazılarını syzorlu@fsm.edu.tr ve egultekin@fsm.edu.tr adreslerine göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca bu sene ilk defa katılmayı düşündüğümüz ve uluslararası tahkim alanında İngilizce olarak gerçekleştirilen Vis Moot farazi tahkim yarışmasına katılmak isteyen 3. ve 4. Sınıf öğrencilerimizin de aynı tarih ve belgelerle yukarıda belirtilen email adreslerine başvurularını iletmelerini rica ederiz.