FSMVÜ | Covid-19’un Sözleşmelere Etkisi
Covid-19’un Sözleşmelere Etkisi

Hukuk Fakültemiz ve Hukuk Kulübümüz işbirliğinde “Covid-19’un Sözleşmelere Etkisi” başlıklı seminer 21 Nisan 2020 Salı günü Doç. Dr. Ömer BAĞCI ile gerçekleşmiştir. Konferansta Covid-19 virüsünün mücbir sebep sayılıp sayılamayacağı tartışılınmış ve bir yandan virüsün iş, kira, hizmet vb. sözleşmelerine olan etkilerini konuşma fırsatı bulunmuştur. Arş. Gör. Süleyman Yasir ZORLU hocamızın da yardımları ile düzenlenen bu programın gündemdeki sorulara ve Covid19’ un hukuka olan etkinlerine bir cevap niteliğinde olduğunu umuyoruz. Bu süreç içerisinde Covid 19 şartları dolayısıyla hocalarımızla online olarak yürüttüğümüz etkinliklerimiz devam edecektir.

Katılımlarından dolayı Doç. Dr. Ömer Bağcı'ya ve emeklerinden dolayı Arş. Gör. Süleyman Yasir ZORLU’ ya teşekkür ederiz.