FSMVÜ | ''Adli Hizmetlerde Uzman Personelin Önemi'' konulu Açılış Dersi
''Adli Hizmetlerde Uzman Personelin Önemi'' konulu Açılış Dersi

Fakültemiz Özel Hukuk Bölümü Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK Meslek Yüksek Okulu Adalet Programı 2020-2021 Akademik yılı açılış dersine 05 Ekim 2020 tarihinde katılmıştır. Açılış dersinde Adalet Programı mezunlarının kamuda istihdam biçimlerine ilişkin mevzuat hükümleri anlatıldı. Program mezunlarının kamuda kolaylıkla istihdam edilebileceği alanlar ve programın imtiyazları vurgulandı. İyi bir adalet hizmeti uzmanında bulunması gereken özelliklere de temas edilen açılış dersi, Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK adına TEMA Vakfı aracılığıyla Gaziantep Atmalı Hatıra Ormanı’nda dikilen fidan dikimi sertifikasının takdimi ile sonlandırıldı.