FSMVÜ | İstanbul Barosu - Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nda Güncel Değişiklikler ve Gelişmeler

25 Kasım 2020 tarihinde İstanbul Barosu tarafından düzenlenen “Hukuk Muhakemeleri Kanunu’nda Güncel Değişiklikler ve Gelişmeler” konulu Panel’de, Fakültemiz Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK ve İstanbul Barosu Mevzuatı Araştırma ve Geliştirme Kurulu Başkanı Av. Güler ÖNAL açılış konuşması yapmıştır.

Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi Emekli Hakimi Dr. Alper Tunga AKGÜLEN’in oturum başkanı olduğu panelde Fakültemiz Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selçuk ÖZTEK, İstanbul Ticaret Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Cem BUDAK, Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Varol KARAASLAN ve İstanbul Barosu Mevzuatı Araştırma ve Geliştirme Kurulu Üyesi Av. Ahmet BARUT tebliğlerini sunmuşlardır. Prof.Dr.Selçuk Öztek’in tebliği HMK m.20, m.28, m.36, m.38, m.42,  m.436, m.440’a ilişkin olmuştur. Bilindiği gibi bu maddeler 20 Temmuz 2020 tarihinde 7251 sayılı Kanunla değiştirilen maddelerdir ve Komisyon Başkanı sıfatıyla Hoca’mızın tebliği özel bir önem arz etmiştir.