FSMVÜ | Borçlar Hukuku Perspektifinden Akıllı Sözleşmeler
Borçlar Hukuku Perspektifinden Akıllı Sözleşmeler

Hukuk Fakültemiz ve Hukuk Kulübümüz işbirliğinde "Dijitalleşen Dünyada Hukuk Söyleşileri" kapsamında 24.04.2020 Cuma günü "Borçlar Hukuku Perspektifinden Akıllı Sözleşmeler" konulu üçüncü söyleşi gerçekleşmiştir. Bu söyleşi de konuşmacı olan  Fakültemiz Medeni Hukuk Araştırma Görevlisi Dilşah Büşra KARTAL, öncelikle akıllı sözleşmeler ve blok zincirinin teknik yapısını örneklerle anlatmaya çalışmıştır. Daha sonrasında hocamız, akıllı sözleşmelerin muhtemel hukuki sorunlarını özellikle de borçlar hukuku açısından gündeme gelebilecek meselelerini analiz etmiştir. Son olarak ise dinleyicilerden gelen soru ve katkılar neticesinde söyleşi sona ermiştir.