FSMVÜ | Hukukta Yüksek Öğrenim ve Kariyer Planlaması
Hukukta Yüksek Öğrenim ve Kariyer Planlaması

Hukuk Fakültemiz ve Hukuk Kulübümüz işbirliğinde "Hukukta Yüksek Öğrenim ve Kariyer Planlaması" başlığı kapsamında 18.04.2020 Cumartesi günü söyleşi gerçekleşmiştir. Bu söyleşi de konuşmacılar öncelikle hukukta yurt içi/ yurt dışı yüksek lisans ile doktora imkanlarından bahsetmiştir. Akabinde İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi İdare Hukuku Dr. Öğretim üyesi Memduh Cemil ŞİRİN, hem yurtiçindeki yüksek lisanstan hem de yurtdışında yapmış olduğu doktoraya dair tecrübelerine değinmiştir. Daha sonrasında ise Fakültemiz Milletlerarası Özel Hukuk Araştırma Görevlisi Süleyman Yasir ZORLU, yurtdışında sürdürdüğü yüksek öğrenime dair öğrencilerin yönelttiği soruları cevaplamıştır. Son olarak öğrencilerimizden gelen kariyer planlamasına dair gelen meseleler de konuşmacılar tarafından değerlendirilerek söyleşi sona ermiştir.