FSMVÜ | Hukuk Fakültesi

FSMVÜ | Şehit C. Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına 2. Makale Yarışması Ödül Töreni
Şehit C. Savcısı Mehmet Selim Kiraz Anısına 2. Makale Yarışması Ödül Töreni

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Hukuk Kulübü tarafından şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz anısına düzenlenen ikinci makale yarışması sonuçlandı. Dereceye giren öğrenciler şehit savcının ailesinin de katılacağı törende ödüllerini alacak.

“Yapay Zekanın Cezai Sorumluluğu” ödül töreni, 30 Mart 2021'de Haliç Yerleşkesi konferans salonunda düzenlenecektir. Ödül töreni FSMVÜ YouTube hesabında da yayınlanacaktır.

Törenin ardından "Yapay Zekanın Cezai Sorumluluğu" üst başlığında, Öğr. Gör. Buket Abanoz Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Kerim Çakır, Doç. Dr. Mehmet Emin Alşahin, Doç. Dr. Hüseyin Aydın, Doç. Dr. Ömer Bağcı ve Prof. Dr. Murat Balcı'nın konuşmacı olduğu panel düzenlenecektir.

Dereceye giren öğrenciler şöyle:

1. Özlem Erdoğan /Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi

2. Abdurrahman Akyol / Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi